10% pana la 1 aprilie 2017

10% pana la 1 aprilie 2017

Inca nu au crescut preturile !

Doar pana la sfarsitul lunii martie beneficiezi de reducere: 10% !

Valabil pentru abonamentele cu antrenor personal, aqua bebe si cursuri de inot (copii & adulti):

  • Reducere 10% pentru copii (cursuri de inot la nivel de grup, aqua bebe si cursurile cu antrenor personal)
  • Reducere 10% pentru adulti (cursuri de inot la nivel de grup sau cursuri cu antrenor personal)


Cursuri inot copii
(incepand de la 3 ani – initiere, consolidare si perfectionare inot)

Abonament Durata Pret Reducere 10%
1 sedinta 1 ora (50 minute) 50 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 165 lei 150 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 275 lei 250 lei
12 sedinte 12 ore in 1 luna 330 lei 300 lei 
Pentru acest tip de abonament beneficiezi de reducere: 10% !


Aqua Bebe
(incepand de la 3 luni – in bazinul tratat fara clor, prin ionizare)

Abonament Durata Pret Reducere 10%
1 sedinta 1 ora (50 minute) 100 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 385 lei 350 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 660 lei 600 lei
Pentru acest tip de abonament beneficiezi de reducere: 10% !


Cursuri de inot pentru adulti

(fara limita de varsta – initiere, consolidare si perfectionare inot)

Abonament Durata Pret Reducere 10%
1 sedinta 1 ora (50 minute) 50 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 165 lei 150 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 275 lei 250 lei
12 sedinte 12 ore in 1 luna 330 lei 300 lei 
Pentru acest tip de abonament beneficiezi de reducere: 10% !


Cursuri cu antrenor personal
(pentru copii & adulti – initiere inot, consolidare si perfectionare)

Abonament Durata Pret Reducere 10%
1 sedinta 1 ora (50 minute) 100 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 385 lei 350 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 660 lei 600 lei
Pentru acest tip de abonament beneficiezi de reducere: 10% !


Aqua Gym
Gimnastica in apa pe ritmul muzicii

Abonament Durata Pret
1 sedinta 1 ora (50 minute) 30 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 200 lei


Agrement inot
(inot de placere, fara asistenta)

Abonament Durata Pret
1 sedinta 30 lei
8 sedinte 8 intrari in 1 luna 150 lei
12 sedinte 12 intrari in 1 luna 200 lei
Doua abonamente achizitionate = inca o reducere de 10%

La achizitionarea a doua abonamente mai beneficiezi de o reducere de 10% (chiar si abonamentele care primesc deja reducerea de 10% !). Asadar la abonamentele promotionale poti beneficia de o reducere totala de 20% pana la sfarsitul lunii martie !


Lasa un mesaj

Angajam personal

Aqua Life Swim isi mareste echipa !

Cautam in special antrenori de inot (salvamar sau instructor), personal pentru curatenie si receptioneri.