Inotul pentru bebelusi

Inotul pentru bebelusi

Cursurile de inot pentru bebelusi: Baby Spa !

La Aqua Life Swim, copiii sunt primiti la indiferent de varsta si li se ofera conditii pentru orice varsta si nivel. Dispunem de doua bazine, tratate corespunzator, atat pentru bebelusi (bazin mic, fara clor) dar si pentru copiii avansati sau echipa de performanta (bazin lung, curat, incalzit corespunzator si tratat conform normelor europene).

Bazinul de inot pentru bebelusi

In bazinul pentru bebelusi Aqua Life Swim nou-nascutii si copiii mici au posibilitatea de a se balacii sub asistenta unor profesori experimentati. Mediul este foarte curat, bazinul fiind tratat prin ionizarea apei. Aceasta metoda de ionizare a apei este cea mai sigura si eficienta cale de curatare a apei in prezent. Metoda nu presupune folosirea substantelor chimice care ajuta la purificarea a apei.

De ce este bun inotul pentru bebelusi?

Pentru bebelusi inotul este singura activitate care le ofera independenta, mai ales inainte de a putea merge sau de a se plimba folosind manutele. Apa le sustine greutatea, iar ei sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc. Este si o experienta grozava pentru tati sau mai, in timpul careia pot intari relatia cu copilul.

La ce varsta poate merge bebelusul la inot?

In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand de la varsta de trei luni. In bazinul nostru de inot tratat special fara clor exista si bebelusi inscrisi chiar de la varsta de 1 luna. Totusi, sfatuim intotdeauna parintii sa ceara sfatul medicului si sa-si urmeze instinctele si sentimentele in privinta luarii deciziei potrivite.


Angajam personal

Aqua Life Swim isi mareste echipa !

Cautam in special antrenori de inot (salvamar sau instructor), personal pentru curatenie si receptioneri.