Cursuri inot copii

Cursuri inot copii

Cursurile de înot pentru copii sunt organizate peste tot. Dar contează cine le face, cum le face și câtă pasiune există în munca intstructorilor și a antrenorilor. Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la Aqua Life Swim, cel mai premiat club de înot pentru copii din România și credem că asta o să fie suficient pentru a te face să vezi diferența.

Clubul organizeaza cursuri de inot pentru copii pentru dupa varsta si nivelul fiecaruia:

  • initiere inot

  • perfectionare

  • performanta inot

  • natatie

Clubul de inot Aqua Life Swim pune la dispozitie copiilor doua bazine de inot. Unul dintre ele este amenajat si echipat corespunzator normelor europene pentru nou-nascuti si copii de pana in 5 ani; Acest bazin dispune de un sistem de curatare si tratare al apei pe baza de ioni; acest sistem este cel mai revolutionar sistem pe piata pentru curatarea apei depasind standardele pe care le ofera bazinele cu sisteme de tratare a apei cu sare sau pe baza de electroliza.

Cel de-al doilea bazin este destinat copiilor mai mari de 5 ani, pentru performanta in natatie. Tot aici pot inota si adultii.

Motivul pentru care am deschis clubul a fost dorința de a le arăta copiilor cât de frumos și benefic este înotul și câte satisfacții îți poate aduce. De aceea fiecare curs înot copii este gândit pe etape, în așa fel încât să fie o bucurie pentru cei mici, dar și un real folos. Astfel, copilul așteaptă entuziasmat fiecare ședință.

Pentru copii exista avantaje în ceea ce privește înotul: corp armonios dezvoltat, minte echilibrată, stimularea ambiție, a spitului de echipa și munca.Atentia noastra este indreptata asupra bebelusilor si a copiilor pana in 5 ani deoarece pot deveni urmatorii nostri campioni. Acest fapt s-a datorat experientei noastre deoarece copiii cu varste mai mari de 5-6 ani ne-au reprezentat cu onoare la concursurile de natatatie. Aceste rezultate, în mod sigur, se datorează profilului nostru principal: club sportiv de înot – asta înseamnă că reperăm potențialul, îl creștem și, acolo unde există dorință de ambele părți, ducem copiii până pe podium.
În plus, un alt motiv pentru care copiii cu varste mai mari de 6 ani ajung mult mai repede la performanta, se datoreaza faptului ca pot sa-si coordoneze mult mai bine miscarile, iar comunicarea cu antrenorii este mult mai buna .

Unde sunt organizate cursurile de inot pentru copii si adulti ?


Angajam personal

Aqua Life Swim isi mareste echipa !

Cautam in special antrenori de inot (salvamar sau instructor), personal pentru curatenie si receptioneri.