Aqua Swim – Club Sportiv

Aqua Swim – Club Sportiv

Aqua Swim – Club Sportiv

Aqua Life Swim este o echipa antrenata prin dorinta permanenta de a reusi si de a face din simple cursuri de inot o adevarata bucurie. Probabil asa se explica performantele extraordinare pe care le avem cu juniorii nostri,atat mici cat si mari, la toate concursurile la care participam. Suntem atat instructori de inot, cat si antrenori (diferenta intre cei doi este ca antrenorii isi dedica mai mult timpul inotului de performanta).

Cursuri inot copii sector 4

Aqua Swim

Bazinele de inot Aqua Swim

Clubul Aqua Swim se afla situate in cartierul Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza, inainte de OMV (Sos. Berceni nr.8)

In aceste bazine organizam cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenori individuali. Bazinul este situat intr-o zona accesibila cu locuri de parcare.

Toti impartasim aceeasi mare bucurie in lucrul cu copiii si o istorie comuna in inot. Multi ne cunoasteam dinainte sa ne reunim la Aqua Life Swim, din competitii de natatie sau de la cluburi sportive. Prietenia si armonia antrenorilor se transmite cursantilor cat si inotatorilor de performanta.

In timp, am dezvoltat metode foarte bune la cursurile de inot, care, combinate cu vocatia noastra, ne ajuta sa trecem, impreuna cu copii sau adultii incepatori, prin mai multe etape: de la acomodarea cu apa si coordonarea miscarilor la echilibrul psihic si fizic si integrarea in grup, socializarea.

Cursurile de inot la Aqua Swim

Cursurile de înot pentru copii sunt organizate peste tot. Dar contează cine le face, cum le face și câtă pasiune există în munca intstructorilor și a antrenorilor. Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la Aqua Life Swim, cel mai premiat club de înot pentru copii din România și credem că asta o să fie suficient pentru a te face să vezi diferența.


Lasa un mesaj

Angajam personal

Aqua Life Swim isi mareste echipa !

Cautam in special antrenori de inot (salvamar sau instructor), personal pentru curatenie si receptioneri.